Ανακοίνωση: Αφορά τους Υποψήφιους Εκπαιδευτές.

Δήλωση Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2022Α

Αγαπητοί Συνεργάτες – Υποψήφιοι Εκπαιδευτές,

Στο πλαίσιο των δηλώσεων διδασκαλίας μαθημάτων, για το νέο εξάμηνο κατάρτισης 2022Α, σας παρακαλούμε πριν προβείτε στις παραπάνω δηλώσεις, να μελετήσετε το -αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας- εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων (το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ) καθώς και το υπ’ αριθμ. Πρωτ. Κ5/125563/05-10-2021 έγγραφο της Διεύθυνσης Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ & Ν., με θέμα: «Οδηγίες για την έναρξη εξαμήνων κατάρτισης και την έναρξη εφαρμογής των Ωρολογίων Προγραμμάτων στα Δημόσια ΙΕΚ» (το έγγραφο θα το βρείτε εδώ) και το νέο Κανονισμό Λειτουργίας των Δημοσίων ΙΕΚ (το έγγραφο θα το βρείτε εδώ).

Σύμφωνα με την παράγραφο 8, της παραπάνω Οδηγίας, αναθέτονται κατά προτεραιότητα, ώρες διδασκαλίας εργαστηριακών μαθημάτων στους Υπεύθυνους των Σχολικών Εργαστηρίων των Εργαστηριακών Κέντρων και στους Υπεύθυνους των Επαγγελματικών Χώρων, σχετικών με την ειδικότητα.

Τέλος, επισημαίνεται ότι τροποποίηση του προγράμματος είναι δυνατή, μόνο στην περίπτωση που οι ανάγκες της κατάρτισης το επιβάλουν (αίθουσες συστεγαζόμενων σχολείων, συνεργαζόμενοι επαγγελματικοί χώροι, σχολικά εργαστήρια κλπ).

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και ευελπιστούμε στην αγαστή συνεργασία μας!

 

Από τη Διεύθυνση