Γράφουν για μας…

eWood

Το eWood είναι ένα νέο κλαδικό περιοδικό και μια νέα ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό χώρο του Ξύλου – Επίπλου. Σκοπός του είναι μέσα από τις έντυπες εκδόσεις του και την ιστοσελίδα του:

  • Να αναδείξει σε όλους, τις θετικές προοπτικές που έχει σήμερα το ξύλο, ως ένα μοναδικό οικολογικό υλικό του μέλλοντος.
  • Να ενισχύσει κάθε συνεπή προσπάθεια που καταβάλουν σήμερα πολλοί επαγγελματίες του κλάδου και να τους δώσει την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σε ένα πιο διευρυμένο κοινό και με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το eWood δημιουργήθηκε από μια νέα ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών, με σημαντική και μακρόχρονη προϋπηρεσία στον επαγγελματικό  κλάδο του Ξύλου – Επίπλου.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια για την ανάδειξη  του ξύλου και των προοπτικών του, το eWood έκανε ένα αφιέρωμα στο Πειραματικό ΔΙΕΚ Καρδίτσας θέλοντας να προβάλει την νέα ειδικότητα του «Τεχνικός Παραγωγής και Συντήρησης Επίπλου και Ξυλοκατασκευών», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το αφιέρωμα του περιοδικού παρουσιάζεται στον παρακάτω σύνδεσμο: “Τεχνικός παραγωγής και συντήρησης επίπλου και ξυλοκατασκευών”

CFW

Connect Furniture & Wood – CFW. Συνδέει τα προϊόντα με τον εμπορικό κόσμο, τους αρχιτέκτονες, τους διακοσμητές, τους designers και τους κατασκευαστές, μέσα από το πρίσμα της ποιότητας, της καινοτομίας, της αειφορίας και των σύγχρονων τάσεων.

Το CFW είναι η κορυφαία Β2Β ψηφιακή πλατφόρμα της Ελλάδας, για επαγγελματίες της βιομηχανίας ξυλείας και επίπλου, με αμέτρητους καταλόγους προϊόντων και υλικών δόμησης. Είναι η μεγαλύτερη ελληνική διαδικτυακή κοινότητα, που απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές και λάτρεις της κατασκευής, καθώς και του σχεδιασμού επίπλων και ξύλινων δομικών κατασκευών για κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό.

Στο μενού magazine της ψηφιακής πλατφόρμας CFW μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που αφορά το Πειραματικό ΔΙΕΚ Καρδίτσας και την μοναδική στην Ελλάδα ειδικότητα “Τεχνικός παραγωγής και συντήρησης επίπλου και ξυλοκατασκευών”. Μπορειτε να διαβάσετε το άρθρο  στον παρακάτω σύνδεσμο “Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια νέα επαγγελματική ειδικότητα για όσους ονειρεύονται το μέλλον τους στις ξυλοκατασκευές”